Verhuur

Neem de touwtjes in handen

Verhuur

Neem de touwtjes in handen

Hoe te huur?

Het is mogelijk om onze apparatuur te huren. Stuur ons een berichtje met jouw wensen.

Devine subwoofer

 Of je nu een feest hebt in een kroeg of club, de Devine Subwoofer komt altijd van pas. De actieve subwoofer zorgt voor voldoende vermogen én een vol geluid. zo beschikt de woofer over een nominaal vermogen van 500 Watt en produceert hij een maximale geluidsdruk van 129 dB. Omdat de subwoofer een ingebouwde versterker heeft, kun je het geluid gemakkelijk zelf regelen en aanpassen. Daarnaast kunnen er actieve fullrange speakers op worden aangesloten.

De subwoofer is geschikt tot 250 personen.

Huren kan vanaf 70,- exclusief borg.

Devine actieve luidsprekers (2x)

Deze set bestaat uit twee Devine actieve speakers die voor diverse toepassingen zijn in te zetten. Denk aan kleinschalige evenementen, vergaderingen of presentaties. De ingebouwde versterker levert een RMS vermogen van maar liefst 400 Watt. Daarnaast heb je de beschikking over een USB/SD speler voor het afspelen van achtergrondmuziek, een 6.35mm/XLR microfoon-ingang en een RCA-ingang voor het koppelen van een mediaspeler. De solide kunststof behuizing zorgt ervoor dat deze speakers wel tegen een stootje kunnen.

De speakers zijn geschikt tot 250 personen.

Huren kan vanaf 50,- exclusief borg.

truss totem 1 meter (4x)

Ben je op zoek naar meer dynamiek in je set of wil je de lichten simpelweg wat hoger hebben staan? Dan is de deze truss de ideale uitkomst. De truss totem palen zijn perfect voor decoratie of om diverse lichten op te zetten. Het materiaal is van hoge kwaliteit en de truss is voorzien van een bodemplaat. Dit maakt de truss zeer stevig. 

Huren kan vanaf 30,- exclusief borg.

LED Tri-Bar (2x)

De LED Tri-bar is een lichteffect met twaalf vierkleuren-LED’s. Wit wordt gemengd met de RGB-kleuren, waardoor er een waar palet aan kleurencombinaties ontstaat, en u de kleur kunt afstemmen op de sfeer. Door de kleurenmenging bent u zelfs in staat om, naast volledig verzadigde kleuren, ook pastelkleuren te maken. Dat betekent nog creatievere kleuren in uw lichtshow!

De LED Tri-bar is geschikt tot 500 personen.

Huren kan vanaf 40,- exclusief borg.

Stroboscoop (2x)

De Ayra stroboscoop is een echte toevoeging aan ieder feest. En zelfs als u geen feest heeft, kan de stroboscoop nuttig zijn. de LED’s van de stroboscoop zijn namelijk ook in te stellen op ‘full on’ modus, zodat hij ook te gebruiken is als blinder, werklicht of backstage-verlichting. Geen energieslurpende bouwlampen of floodlights meer nodig dus!

De stroboscoop is geschikt tot 500 personen.

Huren kan vanaf 20,- exclusief borg.

Laser

De laser biedt een complete lasershow in één enkele unit. Hij bezit puur, wit licht en beschikt daarnaast over de RGB-kleuren. Door zijn compact formaat is de laser bij uitstek geschikt voor de mobiele dj en vanwege het grote scanbereik kun je er ook in kleinere clubs uitstekend mee overweg. Elke bundel wordt aangestuurd door zijn eigen stappenmotor, waardoor de beams onafhankelijk van elkaar zijn te bedienen. De ingebouwde programma’s zijn vooral gefocust op het samenspel van de vier beams. hierdoor is een complete ruimte te vullen als één multi-unit lasershow. Tevens beschikt de EL-900RGB over een sound-to-light, stand-alone of DMX-modus. 

De laser is geschikt tot 500 personen. 

Huren kan vanaf 30,- exclusief borg.

Dj Booth

Als je als dj een beetje professioneel over wilt komen, sta je niet achter een kale tafel vol spullen. Nee, dan sta je achter een dj-booth! Dat is een mooie console waarachter je in je eigen bubbel staat en voorzien is van fraaie panelen die je prachtig kunt verlichten. Het frame zelf is uiteraard voorzien van een blad waarop u uw gear kunt plaatsen.

Huren kan vanaf 60,- exclusief borg.

Rookmachine

De rookmachine is een geschikte machine voor kleinere gelegenheden, waar met één puf rook het feest al op gang wordt gezet en de lichtstralen van uw verlichting zichtbaar worden. Dit levert een mooi en dynamisch effect op. De machine beschikt over een verwarmingselement dat rookvloeistof opwarmt en omzet in dikke pluimen rook. De rookmachine kan worden geleverd met verschillende soorten vloeistof, zodat u de juiste dikte rook heeft op uw feest.

De rookmachine is geschikt tot 500 personen.

Huren kan vanaf 50,- exclusief borg.

Movingheads (4x)

Dit is één van de meest geavanceerde en krachtige toestellen die u kunt krijgen in deze grootte. Dit 3-in-1 toestel kan zich gedragen als beam, spot en wash, zodat u uit één apparaat de meest uiteenlopende effecten kunt toveren. De movinghead vult moeiteloos ene middenformaat feesttent, podium, club of horecagelegenheid met haarscherpe, kleurrijke en uiteenlopende lichtstralen. Met een beetje nevel worden de lichtstralen zichtbaar en wordt het pas echt een groot feest. 

De movinghead is geschikt tot 1500 personen.

Huren kan vanaf 100,- exclusief borg.

Kleine movingheads (2x)

Deze movinghead is ideaal voor kleinere feesten. Door de vier krachtige LED’s is het bereik van de lichtstralen groot. Als secundaire verlichting is deze movinghead ook geschikt voor de wat grotere feesten.

Deze movinghead is geschikt tot 250 personen.

Huren kan vanaf 30,- exclusief borg.

Co2 Kanonnen (2x)

Rook kennen we natuurlijk als een medium dat lichtstralen en laserstralen zichtbaar maakt. Maar in plaats van een set externe lichtbronnen kan het ook anders, zo bewijst de verticale rookmachine met LED’s. Deze rookmachine is bij de uitlaat omringd door kleurige LED-verlichting die krachtig door de rookpluim priemen. Het levert een prachtig, kleurig en vurig schouwspel op waar het publiek van zal smullen. Natuurlijk ontbreekt een afstandbediening niet, evenals ondersteuning voor draadloze DMX.

Het Co2 kanon is geschikt tot 1000 personen.

Huren kan vanaf 70,- exclusief borg.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Waar kan ik je mee van dienst zijn?