Over ons

Leer ons een beetje kennen!

Over ons

Leer ons een beetje kennen!

Begin 2021 besloten we om ons eigen feest- en entertainmentbedrijf te beginnen. We hadden altijd al een ongelooflijke passie voor het vermaken van mensen door middel van een goed feestje en wilden hier iets serieus mee gaan doen. Inmiddels zijn we al goed op weg en hebben we ons al aardig in de kijker gespeeld.

Onze werkwijze

pngwing.com

Wanneer je contact met ons zoekt, zullen wij met jou in gesprek gaan. Al jouw wensen worden besproken en samen komen we tot een concreet idee.

Onze werkwijze

pngwing.com (1)

Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. Alle ideeën worden opgenomen en verwerkt in een op maat gemaakte offerte. Aan de hand van die offerte zullen we opnieuw met elkaar in gesprek gaan.

party

als we alles besproken hebben, zullen we alle voorbereidingen treffen. Uiteindelijk zorgen we voor het ultieme feest!

Manuel Abbink

"Ik wil de mensen vermaken!"

Ik ben één van de diskjockeys van Baice Events en zorg voor de beste sfeer en muziek. Daarnaast maak ik prachtige foto’s en video’s, zodat jij altijd nog na kunt genieten van het feest.

Heb je een vraag voor mij? Schroom vooral niet om mij een berichtje te sturen via sociale media!

Daan van't Land

"Niets is zo belangrijk als licht!"

Ik ben de licht- en geluidstechnicus van Baice Events en maak de tofste lichtcombinaties. Daarnaast ben ik één van de diskjockeys bij Baice Events en zet ik me voor de volle 100% in om van jouw feest een succes te maken.

Wil je nog meer van mij weten? Stuur dan vooral een berichtje op mijn sociale media!

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Waar kan ik je mee van dienst zijn?