Over ons

Leer ons een beetje kennen!

Begin 2021 besloten we om ons eigen feest- en entertainmentbedrijf te beginnen. We hadden altijd al een ongelooflijke passie voor het vermaken van mensen door middel van een goed feestje en wilden hier iets serieus mee gaan doen. Inmiddels zijn we al goed op weg en hebben we ons al aardig in de kijker gespeeld.

Onze werkwijze

1

Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk en nodigen jou dan ook graag uit voor een inventariserend gesprek, We leren elkaar kennen en bespreken al jouw wensen. 

2

Onze werkwijze

2

Wanneer we alles hebben besproken, maken wij een op-maat-gemaakte offerte. Vervolgens bespreken we die offerte samen met jou.

3

Uiteindelijk zullen wij alle voorbereidingen treffen voor het feest en houden we contact. Op de dag van het feest bouwen wij het licht & geluid op en zorgen we voor het ultieme feest!

Manuel Abbink

"Ik wil de mensen vermaken!"

Ik ben één van de diskjockeys van Baice Events en zorg voor de beste muziek. Daarnaast maak ik prachtige foto’s en video’s, zodat jij altijd nog na kunt genieten van het feest.

Heb jij een vraag voor mij? Schroom dan vooral niet om mij een berichtje te sturen via sociale media!

Daan van't Land

"Niets is zo belangrijk als licht!"

Ik ben één van de diskjockeys van Baice Events en zet me voor de volle 100% in om van jouw feest een succes te maken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in licht en maak de mooiste lichtcombinaties.

Wil jij meer van mij weten? Stuur dan vooral een berichtje op mij sociale media!

Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo Baice Events,

Ik heb een vraag over...